x

Yamaha PSR E313 keyboard nette staat garantie

€ 99,99

Omschrijving

Nu te koop bij used products delft

Yamaha PSR E313 keyboard

  • Verkoopprijs 99.99
  • 1 maand garantie

 

De PSR-E313 is het instapmodel keyboard voor de ambitieuze speler en biedt verschillende functies voor zowel muziekonderwijs als voor uw eigen concert thuis, en beschikt over 61 aanslaggevoelige toetsen. Er zijn in totaal 482 hoogwaardige instrumentvoices (108 paneelvoices, 361 XGlite-voices, 12 drumkits en een geluidseffectenkit) en 106 begeleidingsstijlen in de PSR-E313 ingebouwd. Met de duale en splitfunctie kunt u twee geluiden tegelijk met de rechterhand bespelen en weer een ander geluid met de linkerhand. Via de speciale Easy Recordingfunctie met twee tracks kunt u tot vijf van uw originele songs opnemen en opslaan, wat ideaal is voor componeer- en studiedoeleinden. 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Delft.

Used Products Delft
Binnenwatersloot 24
2611BK Delft

Telefoon: 015-7370484

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop