0

Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Delft

Delft

Garantie en Retour Used Products Delft

Standaard Garantie 1 maand

1 MAAND GARANTIE

U heeft standaard 1 maand garantie op alle producten. Garantie word enkel gegeven op vertoon van de originele aankoopbon/factuur! Het product in dezelfde staat is zoals gekocht en het een defect of gebrek van het product betreft. In het geval van defect krijgt u een reparatie bon en zal onze technische dienst het probleem zo snel mogelijk verhelpen. Mocht het probleem niet te verhelpen zijn zal een van onze verkoopmedewerkers met u kijken of we een geschikt vervangend product voor u in onze winkel hebben. Mocht dit niet het geval zijn ontvangt u van ons een tegoedbon die altijd minstens een jaar geldig is.
Wij geven geen standaard garantie op: Accu’s, Games, DVD/CD/LP, Software/firmware, fietsen, scooters. Garantie is altijd mogelijk vraag een van onze medewerkers naar de aanvullende garantie!

 

Artikelen die je niet kunt retourneren: Aanbiedingen, Nieuw gekochte artikelen die vervolgens zijn gebruikt, speciale prijs en/of geen garantie producten.Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Used Products Delft niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen.Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan de goederen die tijdens het transport naar de consument werd opgelopen.  Schade aan onze artikelen vanwege het transport is erg onwaarschijnlijk gezien de aard van onze goederen en de zorgvuldige verpakking.

 

 

Houd er rekening mee dat de verzendkosten van een retour naar Used Products Delft over het algemeen voor eigen rekening zijn.

 Terug naar Homepage